Programma

Win een Rubik's Cube bij Beat the Minute tijdens de '80s Achtdaagse

foto: Pixabay
  1. Nieuwschevron right
  2. Win een Rubik's Cube bij Beat the Minute tijdens de '80s Achtdaagse

Tijdens de '80s Achtdaagse maak je kans op een onvervalst jaren '80 collector's item: een NPO Radio 2 Rubik's Cube. In ieder programma worden deze puzzels weggegeven tijdens Beat the Minute.

Speciaal voor de '80s Achtdaagse hebben alle NPO Radio 2 dj's het Beat the Minute spel uit Gijs 2.4 geleend. In het spel, dat in een jaren 80-sausje is gegoten, komen fragmenten van klassieke tracks uit de eighties voorbij. Scoor je meer dan tien punten? Dan maak je kans op een NPO Radio 2 Rubik's Cube.

Download de gratis NPO Radio 2 App

Hoe maak je kans? Door mee te spelen natuurlijk! Tot en met vrijdag 24 februari wordt in iedere show één keer een ronde van Beat The Minute gespeeld. Luister dus de hele week naar NPO Radio 2 en let goed op wanneer de ronde wordt aangekondigd. Stuur een appje naar de gratis NPO Radio 2 App om mee te doen, met natuurlijk het juiste antwoord op de eerste vraag.

Video niet beschikbaar

'80s Achtdaagse op NPO Radio 2

Van a-ha tot ZZ Top, van Doe Maar tot de Dolly Dots: NPO Radio 2 staat van vrijdag 18 tot en met vrijdag 25 februari acht dagen lang in het teken van de ‘80s Achtdaagse met alleen maar muziek uit de jaren 80.

Ster advertentie
Ster advertentie