Programma

Radio 2 Top Song

  1. Nieuwschevron right
  2. Radio 2 Top Song

Vanaf vandaag kiezen we op Radio 2 iedere week de Radio 2 Top Song, oftewel een hit met potentie.

Radio 2 Top Song

Zojuist draaide Bert Haandrikman de eerste Radio 2 Top Song: Love Never Felt So Good van Michael Jackson en Justin Timberlake. Vanaf vandaag kiezen de Radio 2 DJ’s en de muzieksamenstellers wekelijks een nummer uit dat extra airplay verdient en potentie heeft om door te breken. Elke donderdag rond 18.30 uur gaat de gekozen track voor het eerst on air bij Helemaal Haandrikman.

Terug van weggeweest

Het kiezen en het draaien van een plaat is voor Radio 2 een bekend fenomeen. Een plaat die luisteraars volgens de kenners vaak moeten horen is na bijna 6 jaar terug van weggeweest. In 1976 werd de TROS Paradeplaat geïntroduceerd. In de jaren ’90 werd de Paradeplaat overgenomen door Radio 2. In 2008 stopte Radio 2 met het wekelijks kiezen van een plaat. Vanaf vandaag horen luisteraars weer iedere week een nummer die het verdient om gedraaid te worden: de Radio 2 Top Song.

Top Song deze week

Deze week is dus gekozen voor de nieuwste van Michael Jackson 'Love Never Felt So Good'. ‘Love Never Felt So Good’ is de eerste single, een duet-versie met Justin Timberlake, van Michael Jacksons nieuwe plaat Xscape.

Bekijk de waanzinnige clip van de Radio 2 Top Song van deze week hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie