Programma

The War On Drugs kondigt album en optreden in Ziggo Dome aan

  1. Nieuwschevron right
  2. The War On Drugs kondigt album en optreden in Ziggo Dome aan

Er is eindelijk een releasedatum voor het langverwachte vijfde album van The War On Drugs: I Don't Live Here Anymore verschijnt op 29 oktober. Daarnaast heeft de band een optreden in de Ziggo Dome in april aangekondigd.

I Don't Live Here Anymore is de opvolger van A Deeper Understanding, de plaat uit 2017 waar tracks als Thinking Of A Place en Pain op staan. Met het uitbrengen van de eerste single, het grotendeels akoestische Living Proof, geeft de Amerikaanse band alvast een voorproefje op de nieuwe plaat.

Bekijk de clip van Living Proof hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Optreden in de Ziggo Dome

The War On Drugs kondigt ook meteen een Europese tour aan ter ondersteuning van I Don't Live Here Anymore. Daarmee strijkt de groep ook in Nederland neer: de band staat op 22 april 2022 in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor het optreden begint aanstaande vrijdag. De laatste keer dat The War On Drugs in Nederland optrad was in december 2018, ook in de Ziggo Dome.

The War On Drugs in de NPO Radio 2 Top 2000

The War On Drugs staat in de editie van 2020 met vier tracks in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering is voor Under The Pressure, dat op plek 628 staat.

Foto: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie