Programma

Danny Vera pakt groots uit voor live tuinsessie

  1. Nieuwschevron right
  2. Danny Vera pakt groots uit voor live tuinsessie

Danny Vera pakte vanochtend zó groots uit dat de band en strijkers niet op het NPO Radio 2 live podium pasten. Daarom hoorde je hem in Jan-Willem Start Op live vanuit de tuin met Spark a Fire en Hold on to Let Go.

Op 25 december werd Danny Vera vader van een dochtertje, Lavie Vey Vera. "Het gaat fantastisch met haar. Alle clichés zijn waar", vertelt Danny stralend. Op zijn roze wolk weet hij z'n gitaar en schrijfblok gelukkig nog steeds te vinden, hij maakt en schrijft nog steeds veel. Of hij op zoek is naar een nieuwe 'Rollercoaster'? "Ja, ik ga nu voor een Walibi attractie", grapt Danny. "Nee, Rollercoaster was eenmalig. Once in a lifetime, denk ik. Ik was ook niet op zoek naar een Rollercoaster, die overkwam me gewoon."

Verzoek uit Duitsland

Dat Danny Vera vanochtend op de bühne van de ochtendshow staat, hebben we volledig te danken aan onze oosterburen. Sinds kort is Danny's plaat namelijk ook in Duitsland uit. Daar vinden de Spark of Fire het leukst en wilden ze die eigenlijk als single hebben. "Ik zei: 'Nouja, ik vind het prima. Dan doen we hem in Nederland tegelijkertijd", legt Danny uit.

Check zijn optredens hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie