Programma

Bas Louissen over extreme Springsteen-fans in Spijkers Met Koppen

  1. Nieuwschevron right
  2. Bas Louissen over extreme Springsteen-fans in Spijkers Met Koppen

Vorige week lanceerde producer en podcastmaker Bas Louissen zijn nieuwe Springsteen Podcast. Afgelopen weekend was hij te gast in Spijkers Met Koppen om over de serie te praten.

Wat is er zo bijzonder aan Bruce Springsteen? Wat maakt zijn liveshows zo legendarisch? Bas Louissen vertelt in geuren en kleuren over zijn fandom voor The Boss. Maar niet alleen zijn verhaal wordt verteld, ook dat van een extreme fan die weleens in de zaal heeft geplast, om de show maar niet te missen. Luister hieronder het hele interview terug:

Springsteen Podcast

In Springsteen Podcast onderzoekt Bas Louissen, bekend van de podcast Man Man Man, de wereld van de Springsteen-fans. Wat is het in Bruce Springsteen dat zijn fans zo intens zijn? Dat hij zo bewonderd wordt? En dat ze geen genoeg van zijn muziek kunnen krijgen? Bas spreekt met diehard fans die Bruce vaak live hebben zien spelen, die hem hebben ontmoet en die bij hem in de kleedkamer hebben gezeten, om op zoek te gaan naar wat hen verbindt. Daarnaast spreekt Bas met leden van de fanclub en een aantal bekende fans: Gerard Ekdom, Frans Timmermans, Kluun, Art Rooijakkers, Leon Verdonschot en Tim Akkerman. 'Springsteen Podcast' is vanaf woensdag 26 mei wekelijks te beluisteren via je favoriete podcast app en de NPO Radio 2-app.

Spijkers Met Koppen

Je hoort Spijkers Met Koppen iedere zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie