Naar homepage
NPO Radio 2

Ed Sheeran opent winkel in Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran opent winkel in Amsterdam

Een nieuw album, een filmrol in Yesterday, een eigen ketchup-lijn en nu opent Ed Sheeran ook nog eens een tijdelijke winkel in Amsterdam. Eén ding: klanten moeten de locatie zelf zoeken.

En wel door 'Ed Sheeran' in te typen in de reisplanner 9292. Zo kunnen Sheeran-fans de locatie vinden waar de singer-songwriter op 12 en 13 juli een pop-up store opent. In de winkel verkoopt de Brit merchandise, waarvan een deel exclusief werd gemaakt voor zijn fans in Amsterdam.

No. 6

De winkel opent op dezelfde dag dat Sheeran zijn nieuwe album No. 6 uitbrengt. De plaat is een vervolg op een eerder project van de singer-songwriter en bestaat volledig uit samenwerkingen. Zo komt een langgekoesterde wens uit voor de zanger, meldde hij eerder al op Instagram. "Voordat ik in 2011 een platencontract kreeg, heb ik een EP gemaakt met de titel No. 5 Collaborations Project. Sindsdien heb ik er altijd nog een willen maken, dus ben ik er vorig jaar op tour mee begonnen", aldus de popster. Onder meer Eminem, Camilla Cabello en Bruno Mars werkten mee.

Check de hele tracklist:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie