Programma
BNNVARA

Leon Moorman primeurt Beyoncé-cover en plattelandsode Hier In 't Oosten

foto: Lizy Olyslager
  1. Nieuwschevron right
  2. Leon Moorman primeurt Beyoncé-cover en plattelandsode Hier In 't Oosten

Leon Moorman maakte van Beyoncés Texas Hold 'em een ode aan het platteland. In Jan-Willem Start Op! hoor je de cover vanochtend voor het eerst in z'n geheel.

Een kort clipje van Leons cover ging afgelopen week al flink viral op social media. Toch was het voor de zanger uit het oosten nog best een stressvolle week. Afgelopen dinsdag beloofde hij Jan-Willem en Jeroen namelijk dat hij de volledige cover op vrijdag zou primeuren in Jan-Willem Start Op!

'Nog wel even spannend'

Dat betekende dat er nog veel werk aan de winkel was. "Het was echt nog wel even spannend", vertelt Leon. "Want ik dacht dat ik hem af had, maar dan ga je er toch nog even naar kijken en denk je: 'Nee, shit, toch nog dit even zo.' Normaal kun je gewoon rustig aan doen en het een paar weken laten liggen en luisteren of 'ie af is, maar nu niet. Dus ja... spannend."

Lovende reacties

De primeur is zó vers, dat Hier In 't Oosten nog niet op Spotify staat. Maar wie geen genoeg kan krijgen van het nummer, kan 'm hier alvast grijsdraaien. Hier In 't Oosten krijgt in de NPO Radio 2 app al lovende reacties. "Beter dan het origineel", zegt luisteraar Bart. "Ik kom uit Limburg, maar ik vind het ook te gek", reageert Annette.

Bekijk de primeur hier terug:

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie