Programma

Collectant stelt prioriteiten en heeft geen tijd voor Nico Dijkshoorn

  1. Nieuwschevron right
  2. Collectant stelt prioriteiten en heeft geen tijd voor Nico Dijkshoorn

Chantal wilde graag een persoonlijke videoboodschap van BN’er Nico Dijkshoorn voor haar jarige man Geert. Ze had echter nog wel even wat belangrijke dingen te doen tijdens het gesprek...

Collectant Chantal heeft haar prioriteiten goed op orde deze week. Ze is aan het collecteren voor KWF, maar heeft tegelijkertijd Rob aan de lijn.

'Heeft u een ogenblikje, meneer van de radio?'

"Jij wilt graag dat Nico Dijkshoorn iets inspreekt voor je kerel", vraagt Rob. "Ja, als dat kan heel graag. Hij is vandaag jarig. Oh sorry, heeft u een ogenblikje, meneer van de radio?", zegt Chantal. Ze heeft het veel te druk met collecteren en dat laat ze weten. "Ja, sorry. Collecteren gaat voor." Het gesprek liep anders dan verwacht, maar er werd zeker gelachen.

Vraag ook een videoboodschap aan!

Rob Stenders en Caroline Brouwer hebben speciaal voor de collecteweek van KWF hun telefoonklappers opengetrokken en een zeer divers rijtje Betrokken Nederlanders (BN'ers) bereid gevonden om op hun eigen manier als collectant aan de slag te gaan. Vraag hier een videoboodschap aan.

NPO Radio 2 Collecte Drive-in

De NPO Radio 2 Collecte Drive-in begint maandag 31 augustus om 12.00 uur en duurt tot en met vrijdag 4 september 16.00 uur. Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen op onze speciale actiepagina.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie