Naar homepage
NPO Radio 2

De Harde Bonanza Tiplijst gevuld met de hardste hardrock, metal en grunge

  1. Nieuwschevron right
  2. De Harde Bonanza Tiplijst gevuld met de hardste hardrock, metal en grunge

Goed nieuws voor liefhebbers van De Harde Bonanza: ook tijdens de zomerstop krijg je verse tips van Mike en Caroline!

In de podcast De Harde Bonanza nemen Caroline en harde-gitarenspecialist Mike Arntz wekelijks een uur de tijd om in de hardste hardrock, metal, grunge en andere ruige zooi te duiken. Net als bij Stenders Platenbonanza wordt de playlist samengesteld door de luisteraars. Daarnaast wordt er in de podcast iedere week een tip gedraaid. Deze tips en nog veel meer tips staan nu in deze Tiplijst, die elke woensdag ververst wordt.

“Mijn vakantietip voor deze zomer… huur een boot, ga midden op een groot, stil meer voor anker en check deze tiplijst op volle sterkte! En voor wie weer toe is aan oude vertrouwde ruige zooi: 11 september zijn we terug met nieuwe afleveringen van de Harde Bonanza", aldus Caroline.

Luister hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Harde Bonanza

In De Harde Bonanza podcast worden platen behandeld die echt te stevig zijn voor Stenders Platenbonanza. Luisteraars vragen echter wel om die platen, vertelt Caroline. "Rob en ik krijgen in de Platenbonanza ook verzoeken voor Slayer, Slipknot, Sepultura en Megadeth, maar die zijn gewoon te hard voor het tijdstip." Speciaal om die groep ook te geven wat ze willen, maakt Caroline iedere week een podcast samen met Mike Arntz. Je vindt alle afleveringen van de podcast via deze link.

Tips en verzoekjes voor De Harde Bonanza kun je mailen naar dehardebonanza@bnnvara.nl.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie