Programma

Paul McCartney en Dave Grohl spelen bijzondere cover voor benefiet

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul McCartney en Dave Grohl spelen bijzondere cover voor benefiet

Onder meer Paul McCartney en Dave Grohl hebben afgelopen weekend een speciale versie van 'When The Saints Go Marching In' gespeeld tijdens een benefiet voor de Preservation Hall Foundation uit New Orleans.

De line-up voor het optreden bestond naast Paul McCartney en Dave Grohl uit onder meer Elvis Costello, Nathaniel Rateliff en nog vele anderen.

McCartney op trompet

Het sterrenteam is niet het enige bijzondere aan het optreden. We horen Paul McCartney naast zingen namelijk ook de trompet bespelen. De Beatle speelde zijn eerste noten op een trompet toen hij het instrument als tiener cadeau kreeg, maar ruilde 'm met goedkeuring van zijn vader al snel in voor zijn eerste gitaar. En hoewel hij het spelen op een trompet nog absoluut niet verleerd is, blijkt McCartney er ook bepaald geen moeite mee te hebben om te laten zien dat er aan hem geen Louis Armstrong verloren is gegaan.

Ook Dave Grohl pakt het in de video anders aan dan anders. De Foo Fighters-frontman toont zich namelijk zeer bedreven op een tamboerijn.

Bekijk de video hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: still

Ster advertentie
Ster advertentie