Programma

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof trekken het land in voor NPO Radio 2 en staan stil bij vrijheid

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof trekken het land in voor NPO Radio 2 en staan stil bij vrijheid

Op donderdag 5 mei staat NPO Radio 2 geheel in teken van vrijheid. Radio dj’s Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof gaan de hele dag op pad om verslag te doen vanaf bijzondere plekken die in relatie staan tot de vrijheid.

Het duo is te horen tijdens Aan de Slag, Annemiekes A-Lunch en KRO-NCRV programma’s Gijs 2.4, De Wild In De Middag en Wout2Day, waar Wouter en Frank samen afsluiten vanaf een vakantiepark dat vluchtelingen opvangt.

Wouter en Frank zoeken onder andere kinderburgemeester Henriette op in Madurodam; zij speecht op 4 mei tijdens bij de Nationale Kinderherdenking. Ook interviewt het duo de Minister van Defensie Kajsa Ollongren in Wageningen. Daarnaast geven Wouter en Frank aandacht aan de situatie in Oekraïne en wat dat doet in ons land. De dj’s sluiten Bevrijdingsdag af met een speciale uitzending van Wout2Day vanaf een vakantiepark dat vluchtelingen opvangt.

KRO-NCRV dj Wouter van der Goes: “Aan vrijheid moet je blijven werken, want het is nooit af. Vrijheid is een belangrijk en altijd actueel thema. We beseffen ons door de situatie in Oekraïne dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Daarom brengen we op Bevrijdingsdag verhalen die ons helpen herinneren hoe fragiel die vrijheid is”.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wout2day

Je hoort Wout2Day van maandag t/m donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie