Programma

'Roller Coaster' is TopSong

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Roller Coaster' is TopSong

Als vaste luisteraar hoorde je Danny Vera de laatste weken al veelvuldig voorbijkomen op NPO Radio 2. De komende dagen kan je nóg vaker van 'm genieten. Zijn single 'Roller Coaster' is namelijk TopSong!

Het is een mooie dag, halverwege maart. Rob Stenders is bezig aan het tweede uur van Stenders Platenbonanza als hij Danny Vera's nieuwe single 'Roller Coaster instart. Vierenhalve minuut later puilt de studio-app uit met luisteraars die het liedje nóg een keer willen horen. Die minuten vormen het begin van een muzikale olievlek die zich razendsnel over de luisteraars en Robs NPO Radio 2-collega's verspreidt. Ook ochtendmannen Jan-Willem en Jeroen adopteren de track in Jan-Willem Start Op.

Het intro van 'Roller Coaster' zorgt ervoor dat je je auto even aan de kant zet, met de motor uit, klaar om te verdwijnen in de warme armen van de akoestische gitaar. In vier minuten tijd laat Vera een onuitwisbare indruk achter en laat hij je smeken om meer. Sommige liedjes kies je niet als TopSong, die kiezen zichzelf.

Beluister 'Roller Coaster' in onze Spotify-lijst:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie