Programma

Twintig jaar Guus Meeuwis

  1. Nieuwschevron right
  2. Twintig jaar Guus Meeuwis

Een jaar lang leeft Guus Meeuwis er naartoe en volgende week is het weer zover: Groots. Vanmorgen was hij te gast bij Corn

Jubileumjaar

Het is een jubileumjaar voor de Brabander, hij zit twintig jaar in het vak en ook de Groots-concerten vieren dit jaar de tiende editie. "Na tien jaar Groots zijn we wel met z'n allen gaan zitten om te kijken of iedereen er nog steeds zin in heeft. We hebben alles doorgesproken en gelukkig waren we er binnen een half uur uit, we zijn er gewoon weer volgend jaar."

Elf

Een bijzondere editie voor de concertenreeks, de elfde keer, het gekkengetal. "De opening is nu al bombastisch, maar volgend jaar mag echt alles." Kijk hier voor meer over de laatste voorbereidingen van Groots Met Een Zachte G.

Nog een keer

Twee weken geleden kwam een droom uit, een optreden in de prestigueze Royal Albert Hall in Londen. "Het was een twee uur lang kippenvel. Ik moet nog zien wat de zomer meebrengt aan nieuwe ideeen, iedereen vraagt of ik nog een keer wil. In m'n hart zou ik wel nog een keer willen, maar de komende drie jaar zijn daar al volgeboekt." Bekijk hier wat de Engelsen vonden van Guus Meeuwis.

Benieuwd naar het nieuwe album van Guus Meeuwis? Bekijk hier het hele gesprek.

Ster advertentie
Ster advertentie