NPO Radio 2 TopSongs

The Indien scoort tweede TopSong met Sleep When I'm With You

foto: The Indien
  1. Nieuwschevron right
  2. The Indien scoort tweede TopSong met Sleep When I'm With You

Het gaat hard voor The Indien: de band scoort de tweede TopSong van dit jaar. Je hoort nieuwe single Sleep When I'm With You de komende week extra vaak op NPO Radio 2.

Eerder dit jaar pakte The Indien hun eerste NPO Radio 2 TopSong met hun bedwelmende single Be Yours, waarmee de band zich, na al tien jaar aan de weg te timmeren, definitief in het hart van de dj's van NPO Radio 2 nestelde. Dat is met de opvolger wederom gelukt: ook Sleep When I'm With You is uitgeroepen tot TopSong.

Bart Arens maakte het nieuws vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend.

Video niet beschikbaar

Sleep When I'm With You

"Het nummer belicht de hoogte- en dieptepunten van een langdurige relatie en weerspiegelt de gemengde emoties die hiermee gepaard gaan", schrijft de band over Sleep When I'm With You. De op 4 augustus verschenen single is het tweede voorproefje van het nog te verschijnen debuutalbum van de band rond zangeres Rianne Walther. Die plaat verschijnt in het voorjaar van 2024.

In de tussentijd hebben de leden van The Indien nog iets om naar uit te kijken: spelen in het voorprogramma van DI-RECT. Onlangs werd Rianne, live op NPO Radio 2, gevraagd om te openen voor de Haagse band bij hun optredens in Ahoy.

Beluister Sleep When I'm With You hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Sleep When I'm With You ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie