NPO Radio 2 TopSongs

De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen van Roxeanne Hazes is TopSong

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen van Roxeanne Hazes is TopSong

Met het titelnummer van haar onlangs verschenen album De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen heeft Roxeanne Hazes de verse NPO Radio 2 TopSong te pakken.

Twee weken geleden verscheen De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen, het eerste nieuwe album van Roxeanne Hazes in zes jaar tijd en de langverwachte opvolger van haar solodebuut In Mijn Bloed. De filosofische titelsong is bijzonder goed gevallen bij de dj’s van NPO Radio 2, vandaar dat het nummer de komende week lang het predicaat TopSong krijgt.

Partner van Roxeanne

Bart belt met Erik Zwennes, de partner en manager van Roxeanne. Erik loopt op straat, want Roxeanne is even op de koffie bij de buurvrouw. Terwijl Erik op zoek is naar Roxeanne vertelt hij dat hij zijn baan, ook in de muziekindustrie, heeft opgezegd om fulltime haar management te gaan doen. “Er kwamen veel dingen op ons pad en het leek ons verstandig om dingen samen te doen en niet ’s ochtends naar kantoor en ’s avonds naar shows.” Na een minuut of drie heeft Erik Roxeanne eindelijk gevonden.

De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen van Roxeanne Hazes is deze week NPO Radio 2 TopSong

Tekstuele Voorlichting

Onlangs was Roxeanne Hazes te gast in de podcast Tekstuele Voorlichting. Daarin vertelt ze wat ze heeft meegemaakt van in het verleden, wat de impact is van gekleineerd worden en hoe de tijd langzaam weer mooie dingen is gaan doen. Beluister de podcast hier!

Ster advertentie
Ster advertentie