Nieuws

Bökkers zorgt voor kippenvel met Mr. Probz-cover bij Beste Zangers

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Bökkers zorgt voor kippenvel met Mr. Probz-cover bij Beste Zangers

We zitten nog middenin het seizoen van Beste Zangers, maar Bökkers lijkt al voor een van de hoogtepunten van de nieuwe reeks te hebben gezorgd. De zanger brengt een imposante cover van Nothing Really Matters van Mr. Probz.

Hendrik Jan Bökkers staat bekend om zijn stevige songs in het Sallands, maar tijdens de derde aflevering van Beste Zangers gooit hij het over een andere boeg. De muzikant brengt een cover van Nothing Really Matters, waar Mr. Probz in 2014 een hit mee scoorde.

Belle Perez

In die derde aflevering staat Belle Perez centraal. De Belgisch-Spaanse zangeres vertelt vlak voor het optreden van Bökkers dat ze de liefde van haar leven gevonden heeft, en dat de track een speciale betekenis voor haar heeft. Nothing Really Matters brengt haar namelijk terug naar het moment dat ze door haar man ten huwelijk werd gevraagd. "De liefde is hetgeen wat overblijft, wat je verbindt, daar kan niemand wat tegenin brengen", aldus Perez. Ze is flink onder de indruk van Bökkers' optreden: "Tegen jou zeg ik ook ja, omdat het zo mooi was."

Bekijk de cover van Nothing Really Matters hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beste Zangers

Aan het veertiende seizoen van Beste Zangers doen, naast Bökkers en Belle Perez, ook artiesten als Roel van Velzen, Anneke van Giersbergen en Joe Buck mee. De serie is iedere donderdagavond om 20.30 te zien op NPO 1.

Ster advertentie
Ster advertentie