Nieuws
BNNVARA

Om drie uur 's nachts op 7 januari werden veel NPO Radio 2-luisteraars geboren

  1. Nieuwschevron right
  2. Om drie uur 's nachts op 7 januari werden veel NPO Radio 2-luisteraars geboren

De zin 'drie uur 's nachts, 7 januari' zal je ongetwijfeld bekend voorkomen. Het komt uit één van de liedjes van Toontje Lager, maar blijkt ook een belangrijk moment voor veel NPO Radio 2 luisteraars.

Zo ook voor luisteraar Ankie, die op 7 januari om drie uur 's nachts beviel van haar dochter. Ankie stuurde een berichtje naar Jan-Willem en Jeroen en vroeg of ze op de 36e verjaardag van haar dochter Stiekem Gedanst van Toontje Lager aan mocht vragen. Ankie is verpleegkundige bij de spoedeisende hulp op Aruba en vroeg het nummer aan terwijl ze Jan-Willem en Jeroen over het nummer hoorde spreken. “Hoe is het mogelijk?”, zet ze bij het bericht.

'Toch een beetje van mij'

Naar aanleiding van haar berichtje kwamen er meerdere luisteraars met de bewering dat ze precies ook op 7 januari om drie uur ’s nachts zijn geboren. Dat appte luisteraar Chris ook, daarom vroeg ze Stiekem Gedanst aan. Een nummer waar ze zich toch een beetje mee verbonden voelt. "Op het moment dat het op de radio komt dan denk ik: 'Ja, toch een beetje van mij'.”

Luister hieronder het hele gesprek terug:

Opvallend! Op 03.00 's nachts 7 januari werden veel NPO Radio 2 luisteraars geboren

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie