Nieuws

Miss Montreal trapt af tijdens allereerste 'Wout & Frank' uitzending

foto: Wout & Frankfoto: Wout & Frank
  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal trapt af tijdens allereerste 'Wout & Frank' uitzending

Gisteren was de allereerste uitzending van 'Wout en Frank' te horen op NPO Radio 2. Om dit moment te vieren trapte Miss Montreal af met een mini-concert!

Opening

Toen Wouter van der Goes en Frank van 't Hof erover nadachten welke artiest wat hen betreft de show moest openen was het voor hen heel duidelijk: Miss Montreal! 'Je was echt onze eerste keuze en je bent er!'

Voordat ze het podium betrad werd het programma officieel geopend doormiddel van een druk op de rode knop en heel veel confetti, al ging dat niet meteen in één keer goed...

Miss Montreal - 'Door De Wind' (Live @ Wout & Frank)

Miss Montreal begon het mini-concert met het nummer 'Door De Wind'. Een nummer waarmee ze in 2020 enorme indruk maakte toen ze meedeed aan het populaire programma: 'De Beste Zangers' Het originele nummer komt uit 1989 en werd geschreven door Stef Bos en uitgebracht door de Belgische zangeres Ingeborg. Gistermiddag liet Miss Montreal bij Wout & Frank haar versie van het nummer horen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Miss Montreal - 'Een Stap Terug' (Live @ Wout & Frank)

Miss Montreal eindigde haar mini-concert met het nummer 'Een Stap Terug'. Vorig jaar bracht ze dit nummer uit op haar album 'Hier' Het is een bijzonder nummer, het is namelijk haar allereerste Nederlandstalige soloplaat!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wout & Frank

Je hoort Wout & Frank iedere vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie