Nieuws

Nieuwe single Acda en De Munnik komende week TopSong op NPO Radio 2

foto: Roger Neve
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe single Acda en De Munnik komende week TopSong op NPO Radio 2

Acda en De Munnik maken vandaag een comeback met hun nieuwe single Morgen Wordt Fantastisch. Voor het eerst in 10 jaar is er weer nieuw materiaal van Thomas Acda en Paul de Munnik en dat levert het muziekduo gelijk de NPO Radio 2 TopSong op.

Sinds het laatste album 't Heerst en de single Draaien uit 2013 kwamen Acda en De Munnik enkel voor speciale gelegenheden nog bij elkaar, bijvoorbeeld tijdens De Vrienden van Amstel LIVE, The Streamers en de herdenkingsdienst van burgemeester Eberhard van der Laan. In 2021 volgde een single met Maan en Typhoon, maar daar stonden ze genoteerd met hun afzonderlijke namen in plaats van als Acda en De Munnik.

Comeback

Maar het duo maakt vandaag de langverwachte comeback. Met hun single Morgen Wordt Fantastisch leveren Thomas Acda en Paul de Munnik weer een ouderwetse Acda en De Munnik-song af. Reden genoeg om hem komende week extra vaak te horen op NPO Radio 2, want Morgen Wordt Fantastisch is uitgeroepen tot TopSong.

Acda en De Munnik traden vanochtend op tijdens Jan-Willem Start Op en daar maakte Bart Arens bekend dat ze met hun nieuwe single de NPO Radio 2 TopSong te pakken hebben. "Dat is te gek, dankjewel", reageerde Thomas Acda.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Morgen Wordt Fantastisch en andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie