Nieuws

MEAU met plankgas naar TopSong met Blijven Rijden

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU met plankgas naar TopSong met Blijven Rijden

Het succes blijft komen voor MEAU: de jonge zangeres scoort wederom hoge ogen met haar nieuwe single. Blijven Rijden is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong!

De 22-jarige singer-songwriter brak een klein jaar geleden door met Dat Heb Jij Gedaan, dat vrijwel meteen het predikaat NPO Radio 2 TopSong kreeg. Deze zomer sloeg MEAU de handen ineen met Racoon op Dans M'n Ogen Dicht, en ook die track werd uitgeroepen tot TopSong. Inmiddels kunnen we concluderen dat drie keer scheepsrecht is voor de zangeres, want de opvolger van Dans M'n Ogen Dicht, de single Blijven Rijden, ontvangt dezelfde eer.

'Welk liedje hopen jullie?'

Naast haar successen op de radio heeft MEAU een succesvolle festivalzomer achter de rug, met optredens op onder andere Lowlands en Pinkpop. Om te beslissen wat de opvolger van Dans M'n Ogen Dicht zou worden, besloot de zangeres aan de mensen die haar live zagen te vragen welk nummer ze als volgende single moest kiezen.

"Ik heb een vraag", schreef MEAU op Instagram, "De laatste tijd speel ik al best wat nieuwe liedjes tijdens m'n shows. Voor de mensen die erbij waren: welk liedje hopen jullie dat de volgende single wordt?" Onder anderen Nielson en Blanks reageerden met Blijven Rijden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Blijven Rijden en andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie