Nieuws
BNNVARA

De nachtmerrie van elke kerstliefhebber? Die beleeft luisteraar Maaike

foto: Eigen foto Maaikefoto: Eigen foto Maaike
  1. Nieuwschevron right
  2. De nachtmerrie van elke kerstliefhebber? Die beleeft luisteraar Maaike

Langzaamaan verspreidt de kerstkoorts zich door Nederland en worden in steeds meer huizen kerstbomen versierd. Net als bij NPO Radio 2 luisteraar Maaike thuis, waar zich afgelopen weekend een ramp voltrok.

Het verhaal van Maaike kan als schokkend worden ervaren door kerstliefhebbers. Afgelopen zondag begon zij nietsvermoedend met het versieren van haar kerstboom. "Ik hang de laatste bal erin, ik draai me om en ik doe drie stappen achteruit", vertelt Maaike. "Vervolgens komt de boom zo op me af. Alles kapot, op de grond."

Aubergine de boosdoener?

Hoe dit heeft kunnen gebeuren is vooralsnog onduidelijk. "Als ik dat wist, was het denk ik niet gebeurd", legt Maaike. "Ik durf het je niet te zeggen. Er zijn een paar kerstballen heel, waaronder de aubergine. Dus misschien dat dat de boosdoener was." Met enkel een paar hele kerstballen probeert ze nu moed te verzamelen om de kerstboom weer op te tuigen. "Ik hoop dat ik erover heen kan komen en dat ik hem weer op kan tuigen met wat ik nog over heb, maar het was gewoon kut", vertelt Maaike.

Check hieronder het hele fragment:

Luisteraar Maaike beleefde de nachtmerrie van elke kerstliefhebber

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie