Nieuws

Saint Djuni scoort TopSong met nostalgische hit Modern Times

  1. Nieuwschevron right
  2. Saint Djuni scoort TopSong met nostalgische hit Modern Times

Modern Times mag dan een gloednieuwe track zijn, maar in de song verwijzen de leden uitgebreid naar helden uit de sixties. De nieuwe single van Saint Djuni is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

"I'm a sucker for old shit, give me Beatles and old hits", klinkt het op Modern Times, de nieuwe single van Saint Djuni. In het funky nummer staat het verlangen naar authentieke muziek uit voorbije decennia centraal. Het nummer is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Old hits

De Fab Four zijn niet de enige artiesten waarnaar verwezen wordt in Modern Times. Ook The Rolling Stones en The Kinks kunnen op de goedkeuring van Saint Djuni rekening. Het levert een catchy track op, waarin de weemoed naar vervlogen tijden wordt verpakt in een aanstekelijke mix van koortjes, funky gitaren en soulvolle zang.

Beluister de track hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Saint Djuni

Het duo Saint Djuni werd aan het begin van de coronapandemie gevormd door twee muzikale vrienden uit verschillende landen: Clifford Goilo vanuit Nederland en Rasmus Viberg vanuit Zweden. Ze ontmoeten elkaar in 2018 in Estland, waar ze meedoen aan een schrijverskamp. Wanneer Goilo tijdens de lockdown thuis zit, besluit hij om Viberg een bericht te sturen met wat nummers waar hij aan werkt. Die reageert enthousiast, en Saint Djuni is geboren.

De samenwerking tussen Goilo en Viberg heeft al voor negen singles gezorgd. In augustus 2021 gooiden ze al hoge ogen met de release van All Of My Friends.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Liar of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie