Nieuws
BNNVARA

Snelle over theatertour: "Geeft me alleen maar energie"

foto: NPO Radio 2foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Snelle over theatertour: "Geeft me alleen maar energie"

Snelle ruilt vanavond voor het eerst de poppodia om voor het theater. Zijn show 'FF tussen ons' gaat in première en dat is best spannend, zo vertelt hij in Jan-Willem Start Op: "Ik moet wel zeggen dat ik verschrikkelijk geslapen heb van de zenuwen."

Begin dit jaar gaf Snelle nog aan dat hij een stapje terug deed. Dat hij nu het theater induikt, is dan wel weer gelijk beginnen met topsport merken Jan-Willem en Jeroen op. "Heb ik daar over nagedacht? Niet echt", vertelt Snelle. "Maar ik vind het vooral gewoon heel leuk. Optredens en touren en show ben ik nog nooit echt moe van geworden, dat geeft me alleen maar energie."

Verschrikkelijk geslapen van de zenuwen

"Al moet ik wel zeggen dat ik verschrikkelijk geslapen heb van de zenuwen", voegt Snelle toe. Hij heeft inmiddels al vier try-outs achter de rug voor 'FF tussen ons'. "Die gingen allemaal best wel prima. Sterker nog, ze gingen steeds beter. Dus ik ben er helemaal klaar voor. En ik probeerde tegen mezelf te zeggen: 'Vanavond is exact dezelfde show, maar dan met een stickertje erop: première.' Maar vannacht lag ik in bed en bedacht ik me: 'Die komt ook, oh nee, die komt ook.'"

Bekijk het hele fragment hieronder:

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie