Nieuws
BNNVARA

Paul de Leeuw mocht Adele interviewen: 'Voor het eerst met mijn bek vol tanden'

foto: NPO Radio 2foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Paul de Leeuw mocht Adele interviewen: 'Voor het eerst met mijn bek vol tanden'

Paul de Leeuw had de eer om dé zangeres van het moment te interviewen. Hij sprak met Adele over haar nieuwe album in zijn programma Busje Komt Zo. Vanavond om 21:30 is het interview te zien op NPO 1.

Ondanks dat hij Adele al een tijdje kent was De Leeuw voor het eerst nerveus voor een interview. “Als je me voor het eerst met een bek vol tanden wilt zien staan, moet je echt vanavond kijken”, vertelt hij. Adele is ondertussen een wereldster geworden en is omringd met mensen die haar beschermen en begeleiden. Het interview met Adele is te zien in Pauls programma Busje Komt Zo, dat vanavond om 21.30 uur op NPO 1 te zien is.

Paniek vlak voor de opnames

Doordat een eerder interview met een andere journalist verkeerd is gegaan ontstond er paniek vlak voor de opnames van Busje Komt Zo. “Ik mocht het niet over privézaken hebben als haar huwelijk, haar scheiding en haar kind.” Brutaal zijn zat er dus niet in voor Paul, want anders zou hij de banden van het interview niet krijgen. Dit zijn voorwaarden waar Paul normaal gesproken nooit mee akkoord zou gaan, maar voor Adele maakte hij een uitzondering. “Ja, je doet echt wat ze zeggen. Anders krijg je d’r gewoon niet.”

Bekijk hieronder het hele fragment:

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie