Nieuws
BNNVARA

Imca Marina's match in First Dates had geen idee wie ze was: 'Vond het heel aandoenlijk'

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Imca Marina's match in First Dates had geen idee wie ze was: 'Vond het heel aandoenlijk'

In de valentijnsspecial van First Dates gaan een aantal bekende Nederlanders op zoek naar de liefde. Eén van hen is Imca Marina. In Jan-Willem Start Op geeft ze vast een tipje van de sluier.

Hoe kán dit?! Dat is de vraag waar Imca Marina tijdens haar blind date achter probeert te komen. Tijdens haar werk als trouwambtenaar kwam ze namelijk veel stellen tegen die elkaar op zo'n manier hadden ontmoet. "Ik dacht gewoon: 'Ja, ik ben verbijsterd'. Iedereen leert elkaar maar kennen op blind dates", legt Imca uit. "En ik weet helemaal niet hoe dat voelt en hoe dat gaat. Het wordt eens tijd dat ik dat nou ook weet."

'Ik kan je naam onthouden'

Om het nog een tandje spannender te maken, deed Imca Marina haar allereerste blind date ook nog eens op televisie. Ze werd gepaard met Harry, die niet meteen door had dat hij een beroemde Nederlandse zangeres voor zich had, zo legt Imca uit. "Ik denk niet dat hij het doorhad", lacht ze. "Ik had een klein cadeautje meegenomen voor hem, dat mag ik dan wel vertellen. En toen maakte hij het open. En toen zei hij: 'Ik kan je naam onthouden, omdat ik steeds aan Imca Marina moet denken. Ik vond dat heel aandoenlijk."

Bekijk hieronder het hele gesprek:

Imca Marina's date in First Dates had geen idee wie ze was: "Vond het heel aandoenlijk"

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie