Nieuws

Burning Daylight van Mia Nicolai & Dion Cooper uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong

foto: Jasper Suyk
  1. Nieuwschevron right
  2. Burning Daylight van Mia Nicolai & Dion Cooper uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong

De Nederlandse Songfestivalinzending Burning Daylight is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. Het nummer van Mia Nicolai & Dion Cooper werd deze week onthuld.

Na maanden van geheimzinnigheid mochten Mia Nicolai & Dion Cooper afgelopen woensdag eindelijk het nummer laten horen waarmee ze Nederland in mei vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Ze schreven Burning Daylight samen met oud-winnaar Duncan Laurence en zijn partner Jordan Garfield.

"Met de hele reis er naartoe en het harde werken is het een ontzettende ontlading om dit nu te kunnen delen", vertelt Dion tijdens Aan De Slag! aan Corné Klijn. "Ik zit de afgelopen twee dagen al op een roze wolk."

Daar komt nog eens extra goed nieuws bij: de dj's van NPO Radio 2 hebben Burning Daylight uitgeroepen tot de nieuwe TopSong. Bekijk hieronder hoe Corné Klijn het goede nieuws aan Mia en Dion vertelt:

Video niet beschikbaar

Niet bedoeld voor het Songfestival

Met Burning Daylight reizen Mia Nicolai & Dion Cooper in mei af naar Liverpool, waar ze het nummer zullen zingen in de eerste halve finale van de liedjeswedstrijd. Het duo maakte het nummer niet voor het Songfestival, maar zit nu wel middenin het circus, en bereidt zich al druk voor op hun podiumact.

"De podiumact zit al in ons hoofd, en daar moet hij de aankomende tijd nog even blijven", legt Dion uit. Volgende maand krijgen we echter al een voorproefje: op zaterdag 15 april zullen Mia en Dion het nummer voor het eerst live zingen tijdens Eurovision in Concert in de AFAS Live.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Burning Daylight en andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie