Nieuws
BNNVARA

Is in Nederland al eens hetzelfde gebeurd als bij Belgische Wie is de Mol?!

foto: Play4foto: Play4
  1. Nieuwschevron right
  2. Is in Nederland al eens hetzelfde gebeurd als bij Belgische Wie is de Mol?!

Schokkend nieuws in de Belgische Wie is de Mol? gisteren. In Jan-Willem Start Op! bellen Jan-Willem en Jeroen met Wie is de Mol?-kenner Mark Versteden.

Er zijn gisteravond heel wat monden opengevallen door een onverwachte plottwist in Wie is de Mol? Kandidaat Philippe Minguet kon de druk niet meer aan en onthulde dat hij de Mol was. Hij stapte daarmee meteen uit het spel. "Ongekend, dit is natuurlijk nog nooit gebeurd", vertelt Mark Versteden, maker van de Wie is de Mol? podcast Trust Nobody. Hij weet te vertellen dat het stoppen een gezamenlijke beslissing was van de programmamakers en de Mol. "Het programma draait om die ene rol. En dat dan halverwege het programma de Mol ineens zegt: 'Ja jongens, ik kan het mentaal even niet meer aan. Dus ik moet stoppen.' Ja, dat is wel echt uniek."

Mol vervangen in seizoen 5?

Het opstappen van de Mol mag dan een primeur zijn, er gaan geruchten dat in de Nederlandse Wie is de Mol? een Mol ook halverwege het seizoen vervangen is. De geruchten gaan over Yvon Jaspers en Roeland Fernhout. "Dat is een gerucht en ik houd dat gerucht graag in leven", bevestigt Mark Versteden. "Dat was het eerste seizoen met BN'ers en Roeland ging ziek naar huis. Die was echt ziek, koorts en zwetend op camera en alles. En het gerucht gaat tot de dag van vandaag dat hij toen de Mol was en dat ze het in Nederland anders hebben aangepakt. Want in België hebben ze alles laten zien. Gewoon, alle moeilijke momenten van de Mol op camera, hoe ze een nieuwe Mol hebben gekozen. Als dat in Nederland waar zou zijn, hebben ze het toen wel flink onder het tapijt gemoffeld."

Bekijk hieronder het hele gesprek:

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie