Nieuws
AVROTROS

NPO Radio 2 viert de liefde vanaf Pride Amsterdam

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 viert de liefde vanaf Pride Amsterdam

Bart Arens en Carolien Borgers zenden live uit vanaf Pride Amsterdam! Op zaterdag 5 augustus maken ze samen tussen 14.00 en 18.00 uur op NPO Radio 2 het programma Vier De Liefde, waarin luisteraars platen aan kunnen vragen die te maken hebben met de Pride en het thema liefde.

Tijdens Vier De Liefde wordt er verslag gedaan van de Canal Parade, de bekende botenparade van Pride Amsterdam. Bart staat in de studio in de Hermitage met uitzicht op de vaarroute, en Carolien bevindt zich in de feestvreugde en interviewt bezoekers en interessante gasten. Daarnaast heeft AVROTROS ook een boot die meevaart tijdens de Canal Parade, waar verslaggever Chantal Koolhoven op staat.

Stuur jouw Pride Anthem naar de NPO Radio 2 app

Het thema van Pride Amsterdam is You Are Included. Wie je bent, waar je vandaan komt en hoe je bent opgeleid is niet belangrijk: niemand wordt uitgesloten. Onze uitzending slaat daar naadloos op aan: we willen laten zien dat iedereen trots mag zijn op wie diegene is, ongeacht gender, kleur of liefdesvoorkeur. Wil je hier een toepasselijke plaat bij aanvragen? App dan tijdens de uitzending naar de studio via de gratis NPO Radio 2 app!

Pride Night op NPO Radio 2

Aansluitend op Vier De Liefde hoor je zaterdag 5 augustus vanaf 18.00 uur Pride Night met Corné Klijn en vanaf 21.00 uur Pride Night met Shay op NPO Radio 2, waarin Corné en Shay de lekkerste soul, jazz en R&B platen in het thema van Pride laten horen, en er ruimte is voor nog meer mooie Pride verhalen.

Video niet beschikbaar

foto: AVROTROS

Vier De Liefde

Je hoort Vier De Liefde met Bart en Carolien op zaterdag 5 augustus tussen 14.00 en 18.00 op NPO Radio 2. Kijk en luister mee via de gratis NPO Radio 2 app of via nporadio2.nl/live.

Ster advertentie
Ster advertentie