Muziekcafé
AVROTROS

30 april 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. 30 april 2016

Douwe Bob, Danny Vera, Max Meser en Hans Hannemann komen op zaterdag 30 april optreden tijdens Muziekcafé met Daniël Dekker. Wil je hierbij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin in Hilversum opent om 15.30 uur de deuren, en je kunt gewoon langskomen. Gezellig! Adres: Koninginneweg 44, 1211 AS Hilversum.

DOUWE BOB

In Muziekcafé doet Douwe Bob zijn laatste optreden met zijn band voor hij de volgende dag vertrekt naar Stockholm voor het Eurovisie Songfestival. Op dinsdag 10 mei staat hij in de halve finale met 'Slow Down'.

Douwe heeft in dit uur Danny Vera als gast uitgenodigd.

HANS HANNEMANN

De songs van deze Groningse singer-songwriter, zanger, pianist en gitarist lijken rechtstreeks uit de seventies te komen. Met zijn sterke teksten, donkere stemgeluid en pakkende melodieën klinkt de jonge ‘Outlaw Crooner’ authentiek én toegankelijk. ‘Making Up For Livin’ Easy’ wordt zijn debuut CD.

MAX MESER

Max is een zanger/mondharmonica-speler van Mokums/Catalaanse bloede en woont sinds een paar jaar in Nederland. Bij een optreden van Beady Eye in Paradiso in 2014 ontmoet hij zijn twee 'godfathers': Phil Tilli (ex-Moke) en Matthijs van Duijvenbode (o.a. Tim Knol en Douwe Bob). En dat resulteerde in zijn eerste album: ‘Change’.

Ster advertentie
Ster advertentie