Muziekcafé
AVROTROS

14 januari 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. 14 januari 2017

Waylon, Matt Winson en Fabelhaft komen op zaterdag 14 januari optreden tijdens Muziekcafé met Daniël Dekker. Wil je hierbij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin in Hilversum opent om 15.30 uur de deuren, en je kunt gewoon langskomen. Adres: Koninginneweg 44, 1211 AS Hilversum.

Waylon

Eind november bracht hij onverwachts zijn 4e album 'Seeds' uit. 8 Nummers die een mix aan stijlen en genres laten horen die zijn muzikale smaak hebben gevormd. Het disconummer 'Our Song' werd meteen Topsong bij Radio2. Vanaf deze week zien we hem ook weer in de live-shows van TVOH.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Matt Winson

Matt Winson is geen singer-songwriter, maar een Nederlands/Lets collectief dat dromerige, eigenzinnige Folk maakt. Het viertal komt in februari met de CD 'Woodfalls', maar heeft al 2 singles hiervan uitgebracht: 'The River' en 'Into Pieces'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fabelhaft

Vanaf januari 2017 toert Fabelhaft langs de theaters met het theaterconcert 'O die zee - in Concert'. Met songteksten van o.a. Huub van de Lubbe en muziek van o.a. Frederique Spigt, George Kooymans, Daniël Lohues, Henk Hofstede, Bas Kennis en de muzikaal leider Robert Jan Stips.

Ster advertentie
Ster advertentie