Muziekcafé
AVROTROS

23 april 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. 23 april 2016

Christon, Her Majesty, Tom Vanstiphout en Thijs Boontjes Dans- en Showorkest komen op zaterdag 23 april optreden tijdens Muziekcafé met Corné Klijn. Wil je hierbij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin in Hilversum opent om 15.30 uur de deuren, en je gewoon langskomen. Gezellig! Adres: Koninginneweg 44, 1211 AS Hilversum.

CHRISTON (NPORadio2 Nieuwe Naam)

Christon, multi-instrumentalist, componist en producer; ex-XYP en ex-Rigby, staat nu solo op het podium met een loopstation-set-up, omringd door tien instrumenten, door hemzelf 'perpetuum mobile' genoemd. ‘SOS Warning’ is de eerste single van het komende album Towns and Cities.

HER MAJESTY

Bertolf Lentink, Jelle Paulusma (ex-Daryll Ann), Diederik Nomden (ex-Johan), Bauke Bakker (Bertolf) & Dirk Schreuders brengen een ode ‘Déjà Vu’ aan Crosby, Stills, Nash and Young in de theaters tot eind van dit jaar.

TOM VANSTIPHOUT

Tom Vanstiphout is een Belgische gitarist die andere bands en artiesten begeleidt (o.a. Milow, Admiral Freebee, Clouseau), maar zelf ook een aantal albums opnam. Zijn nieuwste album is getiteld Playing Guitar Helps.

THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST

Anders dan vermoed, is dit een funky rockband die zingt in het Nederlands. Bandnaam en songteksten getuigen van gevoel voor humor, maar het spelen van de liedjes wordt wel degelijk serieus genomen.

Ster advertentie
Ster advertentie