Muziekcafé
AVROTROS

10 september 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. 10 september 2016

Blaudzun, Sunday Sun, Walrus en Deeldeliers hebben op zaterdag 10 september opgetreden bij Muziekcafé met Daniël Dekker. Bekijk hieronder de fragmenten terug.

Blaudzun

Het vierde album van Blaudzun Promises Of No Man's Land uit 2014 kwam op nummer één binnen in de Album Top 100. Zie hieronder de live versie van het populaire nummer bij Muziekcafé.

Blaudzun is bezig met zijn nieuwe plaat, dat uit drie losse albums bestaat, en het kan nog alle kanten op gaan.

Quote

Ik denk schlagers... maar dan misschien voor deel drie

Blaudzun

Bekijk hieronder het gehele interview.

Op 7 oktober brengt Blaudzun zijn nieuwe plaat Jupiter uit. Dit is zijn vijfde langspeler. Bekijk hieronder de eerste single van het nieuwe album: 'Between A Kiss And A Sorry Goodbye'.

De titeltrack 'Jupiter' live door Blaudzun bij Muziekcafé.

Sunday Sun

Sunday Sun heeft op festivals als Indian Summer, Paaspop, Concert At Sea en De Zwarte Cross gespeeld. Vervolgens mochten ze de voorprogramma’s doen bij o.a. Kensington, Racoon en The Kooks. Ondertussen hebben ze ook nog gewerkt aan het tweede album Live Out Loud, dat net uit is. Bekijk hieronder één van de tracks van het album: 'Can't Stop' live bij Muziekcafé.

De mannen van Sunday Sun schrijven 'veel en snel' nummers en dat is volgens hen ook precies de sfeer van het album Live Out Loud. Bekijk hieronder het hele interview.

'Superior' door Sunday Sun live bij Muziekcafé.

Walrus

Op 14 september stelt de Belgische formatie Walrus haar Nederlandstalige album voor aan het Nederlandse publiek in Paradiso. De single ‘Annelien’ hoor je al regelmatig op NPO Radio 2. Bekijk 'm hieronder live bij Muziekcafé.

Quote

In Canada heb je ook een Walrus en ik hoop dat zij ook de vraag krijgen: 'Wat doen jullie in Vlaanderen?'

Walrus

Het is ze al vaker overkomen; verwarring over de bandnaam van het Vlaamse Walrus. Er blijken er meer te zijn. Bekijk hieronder het gehele interview met o.a. het verschil tussen Yevgueni en Walrus.

'Terug Naar Het Begin' door Walrus live bij Muziekcafé.

Deeldeliers

De heren Deelder en Van Lier draaien de gaskraan open en maken met hun band gehakt van jazz, rock, funk, soul, hip, hop, jive, jump, ska, punk, dub, grunge, rap, bop en alles daaromheen en tussenin. Bekijk hieronder 'Vanlierdedeel' door de Deeldeliers live bij Muziekcafé.

Zolang het maar echte muziek is en goed swingt, is het voor de Deeldeliers voldoende. Bekijk hieronder het gehele interview.

'Chump Change' door de Deeldeliers live bij Muziekcafé.

Ster advertentie
Ster advertentie