Muziekcafé
AVROTROS

9 april

  1. Nieuwschevron right
  2. 9 april

Gavin James, Sue the Night, A Balladeer en Town of Saints komen op 9 april optreden in het Muziekcafé! Wil je hierbij zijn? Dat kan! Poppodium De Vorstin in Hilversum opent om 15.30 uur de deuren. Vol is vol!

Adres: Koninginneweg 44, 1211 AS Hilversum.

GAVIN JAMES

Ierse singer/songwriter uit Dublin. Zijn succes begon vorig jaar met 'The Book Of Love', een cover van de Amerikaanse indieband The Magnetic Fields. Na 3 ep's nu zijn eerste album 'Bitter Pill'.

SUE THE NIGHT

Sue the Night, Suus de Groot, is de energieke frontvrouw van de 6-koppige band die als een lopend vuurtje harten van muziekliefhebbers verovert. De nieuwe single is 'The World Below'.

A BALLADEER

Kennen we van de hit 'Swim with Sam'. Marinus de Goederen heeft voor zijn nieuwe album 'A Wolf At The Door' samengewerkt met o.a. Peter Slager (BLØF), Bart van der Weide (Racoon) en Bertolf. In september doet hij, met band, weer een clubtour.

TOWN OF SAINTS

Ze hebben elkaar leren kennen toen zij als straatmuzikanten door Europa trokken. 'No Place Like This' is het 2e album van Town Of Saints. Hierop laten zij horen dat folk en indierock prima te combineren zijn met funk.

Ster advertentie
Ster advertentie