Muziekcafé
AVROTROS

16 april

  1. Nieuwschevron right
  2. 16 april

Hooverphonic, Ian Fisher, Eva de Roovere en Drive like Maria komen op zaterdag 16 april optreden tijdens Muziekcafé! Wil je hierbij zijn? Dat kan! Poppodium De Vorstin in Hilversum opent om 15.30 uur de deuren, en je gewoon langskomen. Gezellig!

Adres: Koninginneweg 44, 1211 AS Hilversum.

HOOVERPHONIC

Hooverphonic viert haar 20-jarig bestaan met hun 9e album ‘In Wonderland’. Creatief brein Alex Callier noemt de filmische popmuziek liever retrofuturisme. De funky single ‘Badaboum’ is zowel in Belgie als bij ons inmiddels al een hit.

IAN FISHER

Ian woont in Berlijn en is opgegroeid op een boerderij in Missouri. Hij heeft zo’n 1000 nummers geschreven en al op evenzoveel concerten over de hele wereld gespeeld. ‘Nero’ heet zijn laatste CD.

EVA DE ROOVERE

Na 4 Nederlandstalige albums en meer dan 15 jaar podiumervaring vond Eva het tijd om het over een andere taalboeg te gooien. 'Chanticleer' is haar Engelstalig debuut met de single 'The City At The End Of The Line'.

DRIVE LIKE MARIA

In 2011 was deze Belgisch-Nederlandse band nog de openingsact voor AC/DC in de Arena. Nu zijn de rockers van Drive Like Maria terug met hun vertrouwde concept en een gloednieuw album ‘Creator’.

Ster advertentie
Ster advertentie