Muziekcafé
AVROTROS

Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio met Blanks

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio met Blanks

Muziekcafé hoor je deze zomer vanuit de studio van NPO Radio 2. Iedere uitzending staat één artiest centraal en afgelopen zaterdag was dat Blanks.

Blanks

Na een festivalzomer met optredens op onder andere Paaspop en Concert At SEA denkt Blanks (Simon de Wit) nog lang niet aan gas terug nemen. In oktober gaat hij als special guest van St. Lucia mee op tour door Canada en de VS. Hij schittert op dit moment ook in het 15e seizoen van Beste Zangers, naast artiesten als Claudia de Breij, Jaap Reesema en Nielson. In de tweede aflevering staat Simon centraal. Tijdens zijn eigen aflevering deze week heeft Simon niet zelf hoeven zingen, maar gelukkig wilde hij dat bij Muziekcafé wel doen! Dit is Amor, Amor, Amor.. Het liedje zong hij voor Roxeanne Hazes en is afkomstig van haar vader.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beste Zangers

Blanks vertelt in Muziekcafé over zijn aflevering bij Beste Zangers. Hoe heeft hij zijn aflevering ervaren? Hoe is het om in Beste Zangers te zitten? Welk liedje heeft hem het meest geraakt? Bekijk het interview hier:

In juli en augustus hoor je Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio. Het is hier helaas niet mogelijk om publiek te ontvangen. Vanuit huis kun je meekijken via de livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie