Muziekcafé
AVROTROS

1 oktober 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. 1 oktober 2016

Jett Rebel, Roo Panes, Bökkers en Darlyn hebben op zaterdag 1 oktober opgetreden tijdens Muziekcafé met Daniël Dekker. Bekijk hieronder de fragmenten terug.

Jett Rebel

Dit jaar viert Jett Rebel zijn 25e verjaardag en hij wil veel nieuwe muziek maken, veel live spelen én drie albums uitbrengen. Na Truck is er nu het tweede album Don't Die On Me Now. Hierop staat ook het nummer 'Lucky Boy'. Bekijk hieronder de live versie van de track.

Het album Truck van Jett Rebel is opgenomen met een 4-track cassetterecorder.

Quote

Iedereen neemt maar met de computer op tegenwoordig, ik werd daar gewoon een beetje ziek van.

Jett Rebel

Bekijk het gehele interview met Jett Rebel hieronder.

'You Can Get Your Rock And Roll On' door Jett Rebel live bij Muziekcafé.

'Tonight' van Jett Rebel werd in 2014 3FM Megahit. Bekijk de live versie bij Muziekcafé hieronder.

Roo Panes

Singer-songwriter Andrew "Roo" Panes uit Engeland werd bekend door het maken van muziek én model lopen voor Burberry. Vorig jaar bracht Roo Panes het album Paperweights uit. Bekijk hieronder de live versie van de track 'Stay With Me', die tevens op het album staat.

Roo Panes ziet de tracks op het album Paperweights in verschillende 'kleuren en tinten'. Hierover vertelt hij in het interview hieronder.

Bökkers

Bökkers is een boerenrockband uit Overijssel onder leiding van Hendrik Jan Bökkers. 'Iederene Hef Een Reden' is een hertaling van het nummer 'Catch And Release' van Matt Simons. Zie hieronder de live versie van dit nummer.

Als Hendrik Jan Bökkers het bedrijf van zijn vader als molenaar had overgenomen, dan had de band Bökkers niet bestaan. Maar Hendrik Jan wilde toch liever muziek maken. Bekijk het hele interview hieronder.

'Annie Uut De Bochte' van Bökkers gaat over het mooiste meisje van Luttenberg. Bekijk de track hieronder live bij Muziekcafé.

Darlyn

Een warme, ongedwongen sound met een vleugje melancholiek, teruggrijpend naar de authentieke roots van Folk en Americana, dat is Darlyn. Deze week Topsong op NPO Radio 2 met ‘Stepping Stone’ en meteen ook gekozen tot ‘NPO Radio 2 Nieuwe Naam’. Bekijk hieronder de live versie van het nummer bij Muziekcafé.

De muziek in de Belgische film 'Broken Circle Breakdown' heeft Darlyn geïnspireerd voor hun eigen repertoire. Bekijk het hele interview met Darlyn hieronder.

'She Is The One' door Darlyn, live bij Muziekcafé.

Ster advertentie
Ster advertentie