Muziekcafé
AVROTROS

14 mei 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. 14 mei 2016

De uitzending van Muziekcafé wordt vervangen door een live-uitzending vanuit de bar van Douwe Bob in Stockholm: 'OP WEG NAAR DE FINALE' van 16.00 tot 2100 uur.

Muziekcafé nemen we morgen op en zenden dan 2 juli uit.

Special SVEN HAMMOND

De band o.l.v. Sven Figee, met leadzanger Ivan Peroti, staat garant voor meeslepende rhythm-and-blues-, rock- en jazzmuziek. Ze vieren deze zomer hun 10-jarig bestaan met een tour door Europa van mei t/m november.

JANNE SCHRA

Van 2001 tot 2010 was Janne zangeres en songwriter van ‘Room Eleven’. Later gaat zij verder onder haar eigen naam en presenteert inmiddels haar 3e album: ‘Ponzo Light’. Janne zingt niet alleen, maar schildert ook, onder de naam Schradinova.

NIELSON

In maart kwam zijn nieuwe album ‘Weet Je Wat Het Is’ binnen op nummer 3 in de charts. Voor dit album werkte hij samen met o.a. Paul de Munnik en Guus Meeuwis. Het bestaat uit 7 nieuwe nummers en 3 oude hits waaronder ‘Sexy Als Ik Dans’.

Als Douwe Bob de finale bereikt van het Eurovisie Songfestival komt de uitzending van Muziekcafé volgende week live vanuit Stockholm en zenden we deze live-opnamen uit op zaterdag 2 juli.

Ster advertentie
Ster advertentie