Muziekcafé
AVROTROS

Exclusief optreden van DI-RECT bij Muziekcafé

  1. Nieuwschevron right
  2. Exclusief optreden van DI-RECT bij Muziekcafé

We gaan weer knallend het nieuwe jaar in met een exclusief concert van DI-RECT bij Muziekcafé op NPO Radio 2! Aanstaande zaterdag 4 januari live vanuit Podium de Vorstin in Hilversum.

DI-RECT bestaat 20 jaar en wat is er toepasselijker dan 2020 te beginnen met een fantastisch concert om dat te vieren? Zaterdag 4 januari komt de band voor een exclusief optreden naar Muziekcafé.

DI-RECT staat twee uur lang centraal tijdens deze uitzending. Het eerste uur gaat Daniel Dekker in gesprek met de band én hoor je een samengestelde playlist met de persoonlijke muziekkeuzes van de mannen. Vervolgens spelen ze een uur lang, van 17.00 tot 18.00 uur, in de Grote Zaal van Podium de Vorstin!

Kaarten zijn inmiddels helaas helemaal uitverkocht, maar je kunt het gehele concert zaterdag meekijken via nporadio2.nl/live of via de gratis NPO Radio 2 app!

Let op: zonder kaartje naar de Vorstin komen heeft voor dit speciale optreden geen zin. Vanaf zaterdag 11 januari zijn we weer terug met onze reguliere uitzendingen die wel vrij toegankelijk zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie