Muziekcafé
AVROTROS

12 augustus 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. 12 augustus 2017

Weer een gloednieuwe Muziekcafé Zomerspecial, met deze week Ilse de Lange! Ze vertelt trots over het Tuckerville Festival, haar eigen programma Ilse's Veranda en The Common Linnets. Bekijk hieronder de fragmenten terug!

Tuckerville festival 2017

De afgelopen periode zat Ilse veel in het buitenland. Ze voelt zich echt een geluksvogel, maar is ook blij om weer in Nederland te zijn. Dat is niet zonder reden, want op 2 september vindt haar eigen Tuckerville festival plaats. Het heeft even op zich laten wachten, maar ze is super trots op de hernieuwde editie. Bekijk hier het fragment:

Duet tussen Ilse en Guus bij Ilse's Veranda?

Vanaf 7 september is Ilse elke donderdagavond te zien op NPO 1 met haar nieuwe programma Ilse's Veranda. Samen met een muzikale gast koppelt zij in Nashville liedjes aan levensverhalen. De eerste gast is Guus Meeuwis en deze aflevering is gelijk heel speciaal geworden. Bekijk hier het fragment:

The Common Linnets voor het leven

Volgend jaar wordt een heel bijzonder jaar voor Ilse. Dan viert zij haar 20-jarige jubileum. Er staat van alles op de planning, maar dat houdt ze nog even als verassing.

Quote

The Common Linnets is voor mij voor het leven. Dat is iets waar ik oud mee ga worden.

Ilse de Lange

Met gemak versloegen The Common Linnets Coldplay en Michael Jackson in de Nederlandse Album Top 100. Het album was een regelrecht succes en binnen no time stonden alle nummer van het album in de iTunes Top 100. Wanneer kunnen we weer nieuwe muziek verwachten van The Common Linnets? Bekijk hier het fragment:

TERUGLUISTEREN?

Beluister hier de hele uitzending met Ilse de Lange terug.

Volg Muziekcafé ook op:

Ster advertentie
Ster advertentie