Muziekcafé
AVROTROS

Meer Muziekcafé in 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Meer Muziekcafé in 2019

Het nieuwe jaar begint goed met meer Muziekcafé op NPO Radio 2. Vanaf januari 2019 is Muziekcafé namelijk ook op zondag te horen!

Op zaterdag zendt Muziekcafé tussen 16.00 – 18.00 uur live uit vanuit Podium de Vorstin in Hilversum en kun je gezellig langskomen. Op zondag hoor je Muziekcafé van 16.00 – 18.00 uur vanuit de studio. Let op: hier kun je niet bij aanwezig zijn.

Jouw mooiste concertherinnering

Net als op zaterdag hoor je op zondag de beste muziek, belt Daniël Dekker met artiesten en draaien we de vetste live tracks. Welk concert staat voor altijd in je geheugen gegrift? Laat het ons weten! Je krijgt de meest bijzondere live tracks te horen, waarbij de gehele originele versie wordt gedraaid. Dus kom maar op met die platen!

Wil je dat Daniël ook aandacht besteed aan jouw mooiste concertherinnering? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar muziekcafe@avrotros.nl.

Muziekcafé Replay

We hebben natuurlijk een enorm live-archief bij Muziekcafé en daar maken we op zondag zeker goed gebruik van. Soms is het alleen lastig kiezen tussen al die mooie optredens. Daarom vragen we jouw hulp met de Muziekcafé Replay. Stem iedere dinsdagmiddag via onze poll op Facebook op jouw favoriet!

Kortom: Muziekcafé is hét platform voor de allerbeste (live) muziek! Blijf op de hoogte:

Ster advertentie
Ster advertentie