Muziekcafé
AVROTROS

29 juli 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. 29 juli 2017

Op zaterdag 29 juli 2017 waren Joshua en Guido, 'The G', van Chef'Special te gast bij Daniël Dekker tijdens de Muziekcafé Zomerspecial op NPO Radio 2. Tijdens deze twee uur leren we de heren beter kennen. Van het breakdance-verleden van Joshua tot de 'andere' sound van het nieuwe album. Ook vertellen de heren over hun nieuwe single en de pas verschenen videoclip. Bekijk hieronder de fragmenten terug!

BECAUSE I LOVE YOU

De Cheffies zijn te gast en de nieuwe videoclip van de single 'Because I Love You' is uitgekomen. Ze vertellen over de single en de videoclip; die een stuk donkerder is dan hun vorige singles. Bekijk hieronder het fragment:

ZOMERHITS VAN 2006

De heren van Chef'Special moesten kiezen tussen twee zomerhits uit hun jeugd, de zomer van 2006: 'Toppertje' van GUILLERMO & TROPICAL DANNY of 'Mas Que Nada' van SERGIO MENDES & BLACK EYED PEAS?

Uiteindelijk kiezen ze voor de laatste en vertelt Joshua dat hij als 18-jarige jongen fanatiek aan het breakdancen was. Hij had zelfs een echte bijnaam. Bekijk hieronder het fragment:

ANDERE SOUND

Het nieuwe album van Chef'Special Amígo heeft toch wel een andere sound dan de vorige albums. Guido praat ons hierover bij en vertelt over hun keuzes. Bekijk hieronder het fragment terug:

Beluister hier de hele uitzending met Chef'Special terug.


Volg Muziekcafé ook op:

Ster advertentie
Ster advertentie