Muziekcafé
AVROTROS

Muziekcafé Special met Ilse DeLange

foto: Ilse DeLange
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé Special met Ilse DeLange

Zaterdag 18 mei hoor je een special bij Muziekcafé met Ilse DeLange, waarin zij twee uur lang centraal staat én Jana Mila meeneemt als Jukebox artiest. Wil je de uitzending bijwonen? Dat kan! Lees hieronder hoe.

Wil je de uitzending bijwonen?

- Locatie: Podium De Vorstin (Koninginneweg 44, Hilversum)

- De toegang is gratis, je hoeft je niet aan te melden

- Er is plaats voor 200 personen (vol=vol)

- Deuren open om 15.30 uur

- Minimale leeftijd: 10 jaar

Vanuit huis kun je ook meekijken via de NPO Radio 2 livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

Ilse DeLange

In deze bijzondere uitzending van Muziekcafé speelt Ilse DeLange extra veel nummers om haar nieuwe album Tainted te vieren dat begin mei is uitgekomen. "Als ik naar dit album luister, heb ik echt het gevoel dat dit een hoofdstuk beëindigt en een nieuw hoofdstuk in mijn leven start. Ik heb flink wat heftig liefdesverdriet achter de rug en deze liedjes hebben mij daarbij geholpen," vertelt Ilse. Komende zaterdag hoor je veel nummers van het nieuwe album én natuurlijk komen er ook een aantal van haar hits voorbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jana Mila

De Jukebox artiest van deze week is uitgekozen door Ilse DeLange en heet Jana Mila. Ze heeft in 2020 getekend op het platenlabel van Ilse, Spark Records. Haar debuutalbum komt 30 augustus uit en gaat Chameleon heten. Jana: "Het album is een gesprek met mezelf, een manier om mezelf beter te leren kennen." Op dit album staat ook haar nieuwste single Somebody New. In de tekst beschrijft ze hoe ze worstelt met haar eigen onzekerheden en een veranderende relatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie