Muziekcafé
AVROTROS

Muziekcafé Zomerspecial met de 3JS

  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé Zomerspecial met de 3JS

Op Zaterdag 21 juli kwamen de 3JS langs bij Daniël Dekker voor de tweede Muziekcafé Zomerspecial.

Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte kwamen langs in de studio bij Daniël Dekker. Tijdens deze speciale uitzending hoorde je oude liveoptredens van de 3JS en hadden ze het over hun mooiste concertherinneringen, de muzikale jeugd van de drie mannen én hun muzikale voorkeuren.

Quote

...Want dan kan ik me goed uitleven op het podium.

Jan Dulles

Nu is een erg persoonlijk album voor Jan Dulles. Hij heeft graag het gevoel dat teksten een klein beetje over hem gaan. Het nummer ‘De Betere Jaren’ wordt uitgebreider besproken.

“Echt, moeten we daar uit kiezen?” Daniël laat twee zomerhitjes uit 1994 horen, aan Jan Dulles en Jaap Kwakman de keuze welke gedraaid moet worden...

Het was in eerste instantie “...Met zijn Ajax trainingspak aan” maar Jan Dulles kon zich meer vinden in: "...Met zijn shirt van Feyenoord aan". Het gaat over de single ‘Mensen’, waarin in eerdere versies van het nummer de favoriete voetbalclub van Daniël werd genoemd.

Volgend jaar komt de clubtour, daarvoor willen de 3JS meer rock-achtig gaan spelen. Daniël spreekt ze over het teruggaan naar de roots en brengt ze op een idee.

De mannen worden allemaal voor een aantal keuzes gesteld, Jaap Kwakman krijgt de vraag: “Palingsound of Nederlandse popmuziek?”

Ster advertentie
Ster advertentie