Muziekcafé
AVROTROS

HAEVN ontvangt platinum award voor debuutalbum Eyes Closed

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. HAEVN ontvangt platinum award voor debuutalbum Eyes Closed

Platinum voor HAEVN! Verder wordt de Laatste Ronde Plaat gespeeld, vertelt Tangarine over hun relatie als tweeling in moeilijke tijden en bespreekt Danique het persoonlijke verhaal rondom haar single Papa Mama. Bekijk hier de fragmenten terug.

Platinum

Een verrassing voor HAEVN! De mannen zijn sprakeloos na de overhandiging van de platinum award voor hun debuutalbum Eyes Closed.

Tangarine

Als identieke tweeling maak je meestal veel dingen samen mee en groei je samen op. Maar dan wordt Sander vader en eindigt de relatie van Arnout. Als er iets gebeurt dat niet te delen valt, hoe ga je daar dan als tweeling mee om? Bart bespreekt het met de mannen van Tangarine.

Papa Mama

De nieuwe single van Danique heet Papa Mama, een heel persoonlijk nummer. "Mijn zus is al negen jaar ernstig ziek en dat heeft heel veel invloed op het hele gezin. Daarna werd mijn moeder ook ziek," vertelt ze. Bekijk het hele interview met Bart hier.

Laatste Ronde Plaat

De Laatste Ronde Plaat wordt deze week uitgevochten door Tangarine en HAEVN. Met deze week een muzikaal én mentaal slim spelletje met twee wel heel scherp uitgekozen platen.

Ster advertentie
Ster advertentie