Muziekcafé
AVROTROS

Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio met Blackbird

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio met Blackbird

Muziekcafé hoor je deze zomer vanuit de studio van NPO Radio 2. Iedere uitzending staat één artiest centraal en afgelopen zaterdag was dat Blackbird!

Blackbird

Blackbird heeft met haar zoetgevooisde Tarantino-sound weer een gloednieuwe single voor je. Na de met TopSong bekroonde Tell Your Mama, The One en Lost In The Middle, heeft ze nu Green Lights uitgebracht. Een single met een duidelijke boodschap. "Het gaat er eigenlijk over dat als je je niet helemaal lekker voelt, je je een beetje verlamt voelt, dat je dan tóch de deur uitgaat. De zon op je huid voelt, de wind door je haren en dat je denkt: 'Ik moet het gaspedaal toch zelf intrappen, let's go!", legt Blackbird uit. "Ik denk dat iedereen ook wel weet hoe het werkt, maar toch is het moeilijk om daar dan even doorheen te breken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lean On Me

Naast haar nieuwe single liet Blackbird ook andere heerlijke tracks live horen in Muziekcafé. Zo ook haar vertaling van het nummer Leun Op Mij van Ruth Jacott.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hanson of Shania Twain?

De sound van haar nieuwe single Green Lights doet bij veel mensen wisselende belletjes rinkelen. Zo vindt Carolien het een beetje lijken op Shania Twain, maar Blackbird hoort ook geluiden dat het zou lijken op Hanson. Daarnaast laat Blackbird doorschemeren dat er mogelijk een nieuwe EP aan zit te komen? Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

In juli en augustus hoor je Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio. Het is hier helaas niet mogelijk om publiek te ontvangen. Vanuit huis kun je meekijken via de livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie