Muziekcafé
AVROTROS

Muziekcafé live vanaf ONS FEST LIVE met Mell & Vintage Future en Blaudzun

foto: Elvin Boer
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé live vanaf ONS FEST LIVE met Mell & Vintage Future en Blaudzun

Muziekcafé is zaterdag 9 september te horen geweest vanaf ONS FEST LIVE in Breda ter ere van het 100-jarig jubileum van AVROTROS. Tijdens deze uitzending hebben Mell & Vintage Future en Blaudzun opgetreden. Bekijk de fragmenten hier terug.

Mell & Vintage Future

Mell is de komende tijd te zien in het televisieprogramma Beste Zangers, waar ze afgelopen zaterdagavond zelf centraal heeft gestaan. Daarnaast is op 1 september de nieuwe single Higher Love van Mell & Vintage Future verschenen. Het is de zevende NPO Radio 2 TopSong van de band en tevens het nummer waarmee de toetsenist Nico Brandsen afscheid heeft genomen van Mell & Vintage Future, omdat hij in juli bekend heeft gemaakt dat hij ongeneeslijk ziek is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blaudzun

Momenteel werkt Blaudzun aan zijn zevende plaat en in oktober tourt hij met zijn voltallige band door Nederland en komt hij zaterdag ook langs in Muziekcafé. Op 25 augustus is zijn nieuwe single Dreamers uitgekomen. "Dit nummer viert de veerkracht van dromers en degenen die zich buitenstaanders voelen. Laat niemand je wil verpletteren om obstakels en onderdrukkende krachten, groot en klein, te overwinnen," aldus Blaudzun. Met Dreamers klinkt het startschot voor een nieuwe reeks releases die toewerken naar het later aan te kondigen zevende album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie