Muziekcafé
AVROTROS

Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio met Roxeanne Hazes

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio met Roxeanne Hazes

Muziekcafé hoor je deze zomer vanuit de studio van NPO Radio 2. Iedere uitzending staat één artiest centraal en afgelopen zaterdag was dat Roxeanne Hazes.

Roxeanne Hazes

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is begonnen en Roxeanne Hazes stond in de eerste aflevering centraal. Onder andere Claudia de Breij, Nielson en Blanks hebben prachtige nummers gezongen die voor haar bijzonder zijn. En wij hebben alvast een primeur voor de Beste Zangers uitzending van komende week! Roxeanne laat een heerlijke Nederlandse versie horen van Don't Stop, een nummer van Blanks die dan in de aflevering centraal staat. Dit is Vannacht live in Muziekcafé!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beste Zangers

Roxeanne vertelt over haar deelname aan het programma Beste Zangers én de hechte band van de groep. Roxeanne stond in de eerste aflevering centraal. Vooral het nummer Vreemde Voor Mij, vertolkt door Sarita Lorena, kwam heel erg binnen. "We zijn zo goed bevriend geraakt, we noemen elkaar ook zussies, en ik voelde gewoon haar pijn," vertelt Roxeanne. Ook heeft ze dankzij Blanks tijdens Beste Zangers een nieuwe hobby gekregen. Bekijk hier de interviews:

In juli en augustus hoor je Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio. Het is hier helaas niet mogelijk om publiek te ontvangen. Vanuit huis kun je meekijken via de livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie