Muziekcafé
AVROTROS

Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio met VanVelzen

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio met VanVelzen

Muziekcafé hoor je deze zomer vanuit de studio van NPO Radio 2. Iedere uitzending staat één artiest centraal en deze laatste zaterdag was dat VanVelzen. Volgende week zijn we weer live te horen vanuit De Vorstin!

VanVelzen

Roel van Velzen (VanVelzen) komt met nieuwe muziek! Na zeven jaar is daar de EP Veranderlust. Een bijzondere, want het is volledig Nederlandstalig. De EP gaat over “veranderangst” en het juist durven loslaten. Toch konden ook zijn oude klassiekers natuurlijk niet ontbreken! Dit is When Summer Ends live in Muziekcafé ❤️

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veranderlust

VanVelzen schreef de liedjes van zijn nieuwe EP samen met Paul de Munnik, Lucas Hamming en Maaike Ouboter. Het zingen in het Nederlands is iets dat VanVelzen tijdens zijn deelname aan Beste Zangers heeft ontdekt. Hij hertaalde toen het Turkse nummer Bırak Beni Böyle van Karsu. Hij vertelt aan Carolien hoe het voor hem was om te schrijven in het Nederlands en om samen te werken met Paul de Munnik.

In juli en augustus hoor je Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio. Het is hier helaas niet mogelijk om publiek te ontvangen. Vanuit huis kun je meekijken via de livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie