Muziekcafé
AVROTROS

Kijk terug: MEAU brengt haar emotionele debuutalbum 22 naar Muziekcafé

foto: MEAU
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: MEAU brengt haar emotionele debuutalbum 22 naar Muziekcafé

Muziekcafé hoor je deze zomer vanuit de studio van NPO Radio 2. Iedere uitzending staat één artiest centraal en zaterdag 10 juni was dat MEAU.

22

MEAU heeft een fantastisch jaar achter de rug waarin ze op meerdere festivals stond, een Edison won en de meest gestreamde vrouwelijke artiest in de Benelux was. Ook heel tof: ze is de eerste Nederlandse vrouw in de geschiedenis van de Top 40 die haar nummer 1 hit volledig zelf schreef en produceerde. We zien haar graag in Muziekcafé en keken daarom ook uit naar het debuutalbum, dat vorige maand op de valreep nét voor haar 23e verjaardag uitkwam! 22 is een hele persoonlijke plaat waarop we MEAU nog beter leren kennen. Ze speelde zaterdag onder andere de titeltrack en NPO Radio 2 TopSong Blijven Rijden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beste Zangers

Naast optreden gaat MEAU ook in gesprek met Wouter van der Goes! Ze hebben het onder andere over hoe het voelt dat haar debuutalbum binnen no time goud is geworden én dat haar single Dat Heb Jij Gedaan tegelijkertijd bekroond is met triple platina! Verder wil Wouter alles weten over haar deelname aan het komende seizoen van Beste Zangers en is hij benieuwd naar MEAU’s favoriete zomerplaat. Check de interviews in de video’s hieronder:

MEAU vertelt over verliefd zijn en haar gouden debuutalbum

MEAU over haar deelname aan Beste Zangers en haar favoriete zomerplaat

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie