Muziekcafé
AVROTROS

Muziekcafé Zomerspecial met Waylon

  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé Zomerspecial met Waylon

Zaterdag 4 augustus was Waylon te gast bij de vierde Zomerspecial van Muziekcafé op NPO Radio 2. Check hier het interview!

Zomerspecial met Waylon

Waylon was op zaterdag 4 augustus te gast bij Muziekcafé! Hij schoof twee uur lang aan bij Daniël Dekker om te praten over zijn muzikale voorkeuren, zijn clubtour, zijn muzikale jeugd en zijn mooiste concertherinneringen.

Outlaw In 'Em & The World Can Wait tour

Afgelopen mei vertegenwoordigde Waylon ons land bij het Eurovisie Songfestival 2018. Dit deed hij met zijn geweldige track 'Outlaw In 'Em'. Vlak daarvoor is hij begonnen met zijn clubtour The World Can Wait, waarmee je hem tot en met 30 september bij diverse poppodia kunt zien optreden. Zijn nieuwe set is anders ten opzichte van Waylons voorgaande tours:

Wat je kunt verwachten in Waylons nieuwe set

Tijd voor andere dingen

'Wicked Way' is inmiddels alweer tien jaar oud. Wat is er allemaal gebeurd sinds zijn deelname aan Holland's Got Talent en hoe ga je verder als je bekend bent geworden dankzij zo'n talentenshow?

Waylon over hoe je groter wordt dan je auditie en zijn onverwachte zomerhit keuze!

Waylon zit ook dit jaar weer in de stoel van TVOH

Waylon is ook dit jaar weer coach bij The Voice Of Holland. Hij probeert zijn talenten zo goed mogelijk te begeleiden: "het is een harde weg, die hebben we allemaal moeten gaan, maar onderga het met trots en doe je eigen ding".

Waylon zit dit jaar weer in zijn stoel tijdens TVOH!

Schrijftrips naar Nashville

Voor zijn nieuwe album The World Can Wait is Waylon meerdere keren naar Nashville gegaan om een band te krijgen met verschillende schrijvers. Ieder liedje is daardoor super persoonlijk geworden en komt echt uit zijn leven.

‘The World Can Wait’, Waylons nieuwe album, is super persoonlijk

Waylon over zijn muzikale helden The Highwaymen

Als kind was Waylon al gek op de muziek van Johnny Cash, Waylon Jennings, Willie Nelson en Kris Kristofferson. Tegenwoordig krijg je alles naar je toe geworpen, maar vroeger moest je meer moeite doen om muziek van je favoriete artiest te horen. Waylon vertelt een prachtig verhaal over het allereerste optreden waar hij als kind bij was:

Waylon stond op twaalf jarige leeftijd al vooraan bij zijn helden

Terugblik op het Eurovisie Songfestival

Waylon heeft met het Songfestival alle keuzes zelf gemaakt. Hij eindigde uiteindelijk niet op de plek die hij voor ogen had, maar hij kijkt met trots terug op wat hij neer heeft gezet:

Waylon en Daniël blikken terug op het Eurovisie Songfestival

Luister hier de hele uitzending van de Muziekcafé Zomerspecial met Waylon terug.

Op zaterdag 11 augustus is er een Zomerspecial met Frank Boeijen. Let op! Hier kun je niet bij aanwezig zijn. Vanaf 8 september zenden we weer uit vanaf Poppodium Vorstin.

Ster advertentie
Ster advertentie